VERLOVINGSSHOOT

Gefeliciteerd met jullie verloving!

Er moet van alles geregeld worden voor de bruiloft en jullie grote dag komt snel dichterbij. Hoe mooi zou het zijn jullie liefde vast te leggen tijdens een verlovingsshoot?

Deze shoot is mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Hebben jullie mij ook al geboekt voor jullie bruiloft? Dan is deze shoot een extra contactmoment met mij als fotograaf, waardoor we elkaar nog beter kunnen leren kennen. Jullie kunnen zo alvast aan mij en manier van werken wennen. Met liefde neem ik tijdens deze shoot al jullie zorgen weg voor de bruiloft. Een verlovingsshoot is dan ook een extra oefenmoment ter voorbereiding op de fotoshoot tijdens jullie bruiloft. Jullie zullen zien dat jullie zonder te poseren, op een ontspannen en spontane manier, prachtig op de foto staan. Ik geef slechts kleine aanwijzingen en richt vooral jullie focus op elkaar. Hierdoor hebben jullie helemaal niet door dat ik er ben met mijn camera. Ondertussen zie ik de mooie momenten tussen jullie ontstaan en vang ik jullie connectie en liefde in mijn beelden.

De mooie foto’s die ik maak tijdens de shoot kunnen jullie gebruiken voor de save-the-date-kaarten en/of uitnodiging voor jullie bruiloft. Met mooie afdrukken van de foto’s kunnen jullie de trouwlocatie aankleden of gebruik de beelden in een slideshow die speelt op jullie trouwfeest.

Boek een verlovingsshootI Shoot Weddings - Spontane ongedwongen verlovingsvideo door Joséphine Kurvers

Wij hebben een geweldig leuke loveshoot gehad met Joséphine om te oefenen voor onze bruidsshoot. Het was voor ons voor het eerst dat we samen op de foto gingen, maar door haar voelden wij ons snel op ons gemak. Met haar ruime ervaring en unieke stijl hebben wij prachtige foto's gekregen die wij gaan gebruiken voor onze trouwkaart.

Mark (32) & Michelle (27), Groningen
I Shoot Weddings - Spontane ongedwongen verlovingsshoots door Joséphine Kurvers
I Shoot Weddings - Spontane ongedwongen verlovingsshoots door Joséphine Kurvers

Wat kunnen jullie verwachten van een verlovingsshoot?

  • Online of telefonisch kennismakingsgesprek om jullie wensen en verwachtingen te bespreken.
  • Maximaal twee verschillende locaties die we samen hebben uitgekozen
  • Er is tijd voor twee setjes kleding. Ik zal jullie hierover adviseren, zodat jullie het allermooiste resultaat krijgen.
  • Jullie ontvangen vooraf een handige checklist met tips om het beste uit jullie verlovingsshoot te halen
  • Geen geforceerde poses, maar spontane en ongedwongen beelden
  • Jullie ontvangen 75 tot 100 foto’s digitaal op hoge resolutie zonder logo of watermerk binnen 2 weken
  • Ik neem het ontwerp van een Save the Date kaart en/of uitnodiging met jullie favoriete verlovingsfoto graag uit jullie handen (prijs op aanvraag)
  • Prachtige prints, bewaaropties, een slideshow voor bijvoorbeeld jullie trouwfeest, zijn bij te boeken
  • Ook te boeken als verlovingsfilm van 2 tot 3 minuten

Deze verlovingsshoot is los te boeken voor 375 euro, maar kan ook opgenomen worden in een pakket op maat.
Boeken jullie mij na de verlovingsshoot als jullie trouwfotograaf of videograaf? Dan ontvangen jullie een korting.

Boek een verlovingsshoot
I Shoot Weddings - Spontane ongedwongen verlovingsfotografie door Joséphine Kurvers

Meest gestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen door bruidsparen over de verlovingsshoot.
Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Kunnen we de shoot ook boeken na onze bruiloft?
Natuurlijk kan dat. Als jullie liever na jullie grote dag een shoot inplannen, bijvoorbeeld weer in jullie trouwkleding, waarbij de jurk en het pak ook een beetje vies mogen worden, kunnen we spectaculaire trouwfoto’s maken.
Dat kan zeker. Ik reis graag met jullie mee naar een mooie bestemming buiten Nederland voor een verlovingsshoot. Vul het aanvraag onder aan deze pagina in om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor een verlovingsshoot in het buitenland.
Geen zorgen, de prijs voor de verlovingsshoot is inclusief btw, reis- en parkeerkosten binnen Nederland en België.
Een verlovingsshoot is een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Bovendien kunnen jullie kijken of mijn manier van werken past bij jullie wensen en verwachtingen bij een trouwfotograaf of bruidsvideograaf. Besluiten jullie om na de verlovingsshoot mij te boeken als jullie bruidsfotograaf of videograaf? Dan ontvangen jullie een mooie korting!
Het is zeker mogelijk om een verlovingsfilm te maken in plaats van verlovingsfoto's. De duur van de sessie, de prijs en de levertijd hiervoor is hetzelfde als voor fotografie. Jullie ontvangen dan een film van 2 tot 3 minuten met licentievrije muziek.