VERLOVINGSSHOOT

Gefeliciteerd met jullie verloving!

Er moet van alles geregeld worden voor de bruiloft en jullie grote dag komt snel dichterbij. Hoe mooi zou het zijn jullie liefde vast te leggen tijdens een verlovingsshoot?

Deze shoot is mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Hebben jullie mij ook al geboekt voor jullie bruiloft? Dan is deze shoot een extra contactmoment met mij als fotograaf, waardoor we elkaar nog beter kunnen leren kennen. Jullie kunnen zo alvast aan mij en manier van werken wennen. Met liefde neem ik tijdens deze shoot al jullie zorgen weg voor de bruiloft. Een verlovingsshoot is dan ook een extra oefenmoment ter voorbereiding op de fotoshoot tijdens jullie bruiloft. Jullie zullen zien dat jullie zonder te poseren, op een ontspannen en spontane manier, prachtig op de foto staan. Ik geef slechts kleine aanwijzingen en richt vooral jullie focus op elkaar. Hierdoor hebben jullie helemaal niet door dat ik er ben met mijn camera. Ondertussen zie ik de mooie momenten tussen jullie ontstaan en vang ik jullie connectie en liefde in mijn beelden.

De mooie foto’s die ik maak tijdens de shoot kunnen jullie gebruiken voor de save-the-date-kaarten en/of uitnodiging voor jullie bruiloft. Met mooie afdrukken van de foto’s kunnen jullie de trouwlocatie aankleden of gebruik de beelden in een slideshow die speelt op jullie trouwfeest.

Boek een verlovingsshootWij hebben een geweldig leuke loveshoot gehad met Joséphine om te oefenen voor onze bruidsshoot. Het was voor ons voor het eerst dat we samen op de foto gingen, maar door haar voelden wij ons snel op ons gemak. Met haar ruime ervaring en unieke stijl hebben wij prachtige foto's gekregen die wij gaan gebruiken voor onze trouwkaart.

Mark (32) & Michelle (27), Groningen

Wat kunnen jullie verwachten van een verlovingsshoot?

  • Online of telefonisch kennismakingsgesprek om jullie wensen en verwachtingen te bespreken.
  • Maximaal twee verschillende locaties die we samen hebben uitgekozen
  • Er is tijd voor twee setjes kleding. Ik zal jullie hierover adviseren, zodat jullie het allermooiste resultaat krijgen.
  • Jullie ontvangen vooraf een handige checklist met tips om het beste uit jullie verlovingsshoot te halen
  • Geen geforceerde poses, maar spontane en ongedwongen beelden
  • Jullie ontvangen 75 tot 100 foto’s digitaal op hoge resolutie zonder logo of watermerk binnen 2 weken
  • Met liefde verzorg ik voor jullie prachtige prints van de foto’s en stel ik een slideshow met muziek voor jullie samen tegen een meerpijs
  • Ook te boeken als verlovingsfilm van 2 tot 3 minuten

Deze verlovingsshoot is los te boeken voor 375 euro, maar is ook opgenomen in mijn meest uitgebreide bruidsfotografiepakket.
Boeken jullie mij na de verlovingsshoot als jullie trouwfotograaf of videograaf? Dan ontvangen jullie daarop 10% korting.
Boeken jullie een pakket met daarin een verlovingsshoot? Dan wordt de prijs van de verlovingshoot verrekend met het pakket

Boek een verlovingsshoot

Meest gestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen door bruidsparen over de verlovingsshoot.
Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Kunnen we de shoot ook boeken na onze bruiloft?
Natuurlijk kan dat. Als jullie liever na jullie grote dag een shoot inplannen, bijvoorbeeld weer in jullie trouwkleding, waarbij de jurk en het pak ook een beetje vies mogen worden, kunnen we spectaculaire trouwfoto’s maken.
Dat kan zeker. Ik reis graag met jullie mee naar een mooie bestemming buiten Nederland voor een verlovingsshoot. Vul het aanvraag onder aan deze pagina in om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor een verlovingsshoot in het buitenland.
Geen zorgen, de prijs voor de verlovingsshoot is inclusief btw, reis- en parkeerkosten binnen Nederland en België.
Een verlovingsshoot is een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Bovendien kunnen jullie kijken of mijn manier van werken past bij jullie wensen en verwachtingen bij een trouwfotograaf of bruidsvideograaf. Besluiten jullie om na de verlovingsshoot mij te boeken als jullie bruidsfotograaf of videograaf? Dan ontvangen jullie een mooie korting!
Het is zeker mogelijk om een verlovingsfilm te maken in plaats van verlovingsfoto's. De duur van de sessie, de prijs en de levertijd hiervoor is hetzelfde als voor fotografie. Jullie ontvangen dan een film van 2 tot 3 minuten met licentievrije muziek.


Contact

Bedankt dat jullie de tijd nemen om contact met me op te nemen over een verlovingsshoot of de fotografie/videografie van jullie bruiloft.
Ik kan niet wachten te horen wie jullie zijn en wat de plannen zijn voor jullie grote dag!

Ik ben beschikbaar voor bruiloften in 2020 (let op: nog een paar plekjes beschikbaar) en 2021 in zowel Nederland en België als in het buitenland.
Populaire trouwdatums zijn snel bezet, wacht daarom niet langer als jullie interesse hebben om mij te boeken.

Om jullie de beste service en ervaring te geven (en laten we eerlijk zijn, ook de makkelijkste), vraag ik jullie om de vragen op onderstaand aanvraagformulier zo accuraat en uitgebreid mogelijk te beantwoorden. Stuur me zoveel mogelijk details, zodat ik een goed beeld kan krijgen van jullie bruiloft, jullie wensen en verwachtingen. Ik zal binnen 24 uur (uitgezonderd in het weekend) contact met jullie opnemen. Jullie ontvangen dan ook een uitgebreid digitaal welkomspakket met meer informatie en mijn tarieven.

Liefs Joséphine

* Deze velden zijn verplicht.