REVIEWS

Liefdevolle woorden van bruidsparen die jullie voorgingen

Laat je verrassen door de extreme mate van spontaniteit, oprechtheid en liefde die je op de foto's terug gaat zien

"Laat je verrassen door de extreme mate van spontaniteit, oprechtheid en liefde die je op de foto's terug gaat zien. Geen gemaakte poses maar een fotografe die er de hele dag blijkt te zijn geweest, maar waar je als bruidspaar nauwelijks iets van merkt. Tijdens de laatste dans lag ze zelfs op de grond voor een meesterlijke foto van ons en enkele gasten om ons heen. Helemaal geweldig! Wij zijn enorm blij dat Joséphine de fotografe was op deze speciale dag en wij kunnen haar dan ook van harte aanbevelen!"

Inge (38) & Rob (35), Geleen

Er zitten hele mooie foto's bij, waar we de rest van ons leven met een lach naar terugkijken

"We willen je bedanken voor het fotograferen van onze bruiloft. Wij raden iedereen jou aan, want je bent makkelijk in de omgang. Je komt met leuke ideeën voor foto's. Wat we fijn vonden was dat je ons totaal niet voor de voeten liep, je liep rond en schoot volop foto's. We hadden bij wijze van spreken niet eens door dat je er was. Wij zijn blij met de foto's. Er zitten hele mooie bij, waar we de rest van ons leven met een lach naar terug kijken. We kunnen niet wachten op ons trouwalbum, zodat we het met onze naasten kunnen bekijken."

Debbie (30) & Alain (31), Amsterdam

I Shoot Weddings - Spontane ongedwongen trouwfotografie door Joséphine Kurvers
I Shoot Weddings - Spontane ongedwongen trouwfotografie door Joséphine Kurvers

Door haar unieke stijl van fotografie en bewerken onderscheidt ze zich van de rest. Hierdoor krijg je niet de standaard kiekjes

"Wij hebben een geweldig leuke loveshoot gehad met Joséphine om te oefenen voor onze bruidsshoot. Het was voor ons voor het eerst dat we samen op de foto gingen, maar door haar voelden wij ons snel op ons gemak. Ze is een gedreven en professionele fotograaf. Wij zijn dan ook erg enthousiast over het eindresultaat! Ze heeft onze liefde prachtig vast gelegd en wij gaan de foto's gebruiken voor onze trouwkaart. Door haar unieke stijl van fotografie en bewerken onderscheidt ze zich van de rest. Ze heeft al veel ervaring en dat zie je terug op de foto's. Hierdoor krijg je niet de standaard kiekjes zoals je bij standaard fotografen krijgt. Wij kregen heel veel positieve reacties op onze foto's. Bedankt voor de geweldige loveshoot! Jij bent uniek in je vak! Ga daar vooral mee door zodat je veel meer stellen blij kunt maken met je prachtige foto's!

Michelle (27) & Mark (32), Groningen

Ze voelt eerder aan als een gast uit je nauwe familie- en vriendenkring dan een buitenstaander

Wat een geweldig persoon is Joséphine. Ze voelt eerder aan als een gast uit je nauwe familie- en vriendenkring dan een buitenstaander. Daarom voelt het ook niet ongemakkelijk en hebben wij in de video stukken gezien waarvan we niet eens bewust waren van haar aanwezigheid. Dan doe je het goed! Joséphine is een vrouw met haar hart op de juiste plek en dat weet ze ook vast te leggen op de gevoelige (in ons geval bewegende) plaat. Een fotograaf/videograaf die niet opvalt en opgaat in het gezelschap maar toch de belangrijkste momenten weet te pakken. Bedankt voor de mooie beelden van ons bruidsweekend!

Linda (38) & Pim (36), Landgraaf

I Shoot Weddings - Spontane ongedwongen trouwfotografie door Joséphine Kurvers
I Shoot Weddings - Spontane ongedwongen trouwfotografie door Joséphine Kurvers

Haar foto’s hebben de emoties van de dag op een mooie manier weten te vangen: tranen van ontroering, spontane lachjes, liefdevolle omhelzingen, een stiekeme kus... De foto’s geven weer hoe de dag écht was

Afgelopen juni hebben wij elkaar het ja-woord gegeven. Deze bijzondere dag beleven wij nog regelmatig na door de mooie foto’s van Joséphine. Zij heeft alle bijzondere momenten in detail vastgelegd met haar camera.

Sprekende foto’s
Persoonlijk hechten wij veel waarde aan foto’s die niet alleen de gebeurtenissen, maar ook de sfeer van deze gebeurtenissen vastleggen. Joséphine heeft dit knap gedaan. Haar foto’s hebben de emoties van de dag op een mooie manier weten te vangen: tranen van ontroering, spontane lachjes, liefdevolle omhelzingen, een stiekeme kus... De foto’s geven weer hoe de dag écht was. Daarnaast is de focus van de foto’s mooi scherp, ook bij de foto’s van de ceremonie in de schaars belichte kerk. Joséphine heeft ook mooi gebruik gemaakt van licht-donker contrast, waardoor sommige details extra worden benadrukt.
Persoonlijk contact
Het contact met Joséphine verliep zowel voor, tijdens als na de bruiloft uitstekend. Van tevoren hebben we een kennismakingsgesprek gehad om elkaar te leren kennen en het een en ander door te spreken. Onze persoonlijke wensen kwamen uitgebreid aan bod en Joséphine gaf ons ook ideeën ter overweging mee. Ze was vriendelijk en maakte een gedreven indruk. Wat ons goed is bijgebleven, is dat Joséphine oprecht interesse had in ons en onze trouwdag. Na het kennismakingsgesprek hebben we de ideeën verder uitgewerkt en hebben we afspraken gemaakt. Joséphine is de afspraken altijd keurig nagekomen. Op de dag zelf was Joséphine goed voorbereid aanwezig en heeft ze alle gebeurtenissen vanuit verschillende hoeken vastgelegd. Ze heeft haar werk onopvallend en met oog voor detail gedaan. Ze was verder flexibel: veranderingen in het programma en spontane, nieuwe ideeën waren geen probleem. De bruiloftsgasten hebben haar aanwezigheid ook als prettig ervaren. Wat we verder enorm gewaardeerd hebben, is dat Joséphine altijd laagdrempelig bereikbaar was en dat ze onze vragen altijd snel beantwoordde.
Volledig tevreden!
Mochten wij met de ervaring van nu opnieuw een bruidsfotografe moeten kiezen, dan zouden wij opnieuw voor Joséphine kiezen. Haar persoonlijke aanpak, vriendelijke houding en de sfeervolle en mooie foto’s hebben veel indruk op ons gemaakt. Als u ook een getalenteerde en betrouwbare bruidsfotografe zoekt, dan bent u bij Joséphine aan het juiste adres.

Sandra (30) & Victor (31), Eindhoven

I felt so lucky to have her on my special day

She speaks fluent English with plenty of experiences so it was perfect for me. I had no issue to communicate with her throughout the planning until the big day. She listened what we want and prepared it very well. I felt so lucky to have her on my special day and highly recommend her to anybody who is looking for a decent photographer!

Erica (36) & Menno (45), Amsterdam

I Shoot Weddings - Spontane ongedwongen trouwfotografie door Joséphine Kurvers
I Shoot Weddings - Spontane ongedwongen trouwfotografie door Joséphine Kurvers

Ze is precies wat je wil voor een fotograaf op de mooiste en spannendste dag van je leven

"Wij waren heel blij Joséphine als onze fotografe te hebben. Ze is precies wat je wil voor een fotograaf op de mooiste en spannendste dag van je leven: door haar professionaliteit neemt ze compleet de zorg over de foto’s weg en kan je zelf genieten van de dag. Ze heeft alle grote en kleine momenten van onze bruiloft vast weten te leggen, terwijl ze zelf haast onzichtbaar is. Ze is flexibel en komt met goede suggesties. Op een hele comfortabele manier loodsde ze onze familieleden door de portretfoto’s die we graag wilden maken. Ze doet echt moeite om alles zo mooi mogelijk vast te leggen, zonder dat het geforceerd wordt. De foto’s zijn prachtig en zorgen er voor dat we nog vaak kunnen genieten van onze huwelijksdag. Ze is een echte professional, een hele fijne fotografe, en dat voor een hele goede prijs. We zijn meer dan tevreden en zullen haar aan iedereen aanraden. Dankjewel Joséphine!"

Juriën (30) & Bertine (28), Wageningen

Joséphine is een super fijne fotografe die flexibel is en aan een half woord genoeg heeft gehad om al onze wensen te voldoen.

"Joséphine is een super fijne fotografe die flexibel is en aan een half woord genoeg heeft gehad om al onze wensen te voldoen. Ze is bij onze bruiloft geweest van het begin van de dag (kapper) tot aan het einde van de bruiloft en hebben haar nauwelijks opgemerkt. Wat juist fijn is zodat je niet het gevoel hebt dat je steeds een camera in je gezicht hebt. Toch zijn alle foto's super goed gelukt in kleur en zwart wit! We zijn haar heel dankbaar voor het vastleggen van onze geweldige dag!"

Fearn & Charlie, Groningen

I Shoot Weddings - Spontane ongedwongen trouwfotografie door Joséphine Kurvers
I Shoot Weddings - Spontane ongedwongen trouwfotografie door Joséphine Kurvers

She is a wonderful person and photographer

"She is a wonderful person and photographer, who helped us not only with fantastic photos that she took from us on our wedding day but also with the preparation and arranging things."

Mitra (36) & Pedram (40), Groningen

Je bent geweldig en de foto's zijn supermooi .

"Vanaf het moment van je mail waren we al enthousiast.Zo dankbaar dat je voor ons best wel een stuk hebt moeten rijden om voor ons een anderhalf uur durende foto sessie hebt willen maken. En zo geduldig met de kinderen. Je bent geweldig en de foto’s zijn supermooi. Dankjewel voor het vast leggen van onze mooie prachtige dag."

Isabel (34) & Rowald (37), Woerden

I Shoot Weddings - Spontane ongedwongen trouwfotografie door Joséphine Kurvers
I Shoot Weddings - Spontane ongedwongen trouwfotografie door Joséphine Kurvers

Heel leuk om te zien hoe enthousiast je was en tegelijk op de dag zelf bijna onzichtbaar je gang ging

"We zijn super blij dat jij onze bruidsfotograaf was. Ja was heel behulpzaam en persoonlijk. Een aantal weken voor de bruiloft kregen we nog een lief kaartje dat alles geregeld was en je uitkeek naar onze grote dag. Hierdoor gaf je ons het gevoel dat je er bijna net zoveel naar uitkeek als wij. Heel leuk om te zien hoe enthousiast je was en tegelijk op de dag zelf bijna onzichtbaar je gang ging. Nogmaals bedankt voor alles!"

Anneke (24) & Niels (26), Katwijk

Joséphine is professioneel, een rustige en vriendelijke meid.

"Wij waren niet van plan om een fotograaf te nemen, omdat wij ons huwelijk niet groots gingen vieren. Wij wilden voor de ceremonie aan een fotoshoot van ons en met de familie en daarna nog tijdens de ceremonie. Via FotograafOffertes.com hebben wij reacties gehad van meerdere fotografen. De meesten boden een totaalpakket aan voor een hele dag en ons voorkeur ging uiteindelijk naar Joséphine, omdat ze erg flexibel was Het was geen probleem dat we haar voor 2 uren of 3 uren wilden inhuren Daarbij kregen wij niet 10-tallen foto's, maar honderden en nog een mini-album. Het uurtarief was ook erg redelijk. Nadat we haar website hebben bekeken, was het ons duidelijk dat ze mooie momenten goed kon vastleggen. Joséphine is professioneel, een rustige en vriendelijke meid. Altijd bereid en snel te reageren op onze vragen. En van te voren was ze goed voorbereid op onze dag. Binnen een week kregen wij alvast een preview van onze dag en binnen 5 weken zijn de rest van de foto's digitaal naar ons verstuurd. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. De fotoshoot is goed gelukt en tijdens de ceromonie zijn mooie en spontane momenten vastgelegd. Uiteindelijk hebben wij nog een grotere foto-album laten maken door Joséphine. Al met al, het was echt een fijne samenwerking, het resultaat super mooi en voor een redelijke prijs."

Wai-Ling (35) & Guilliano (39), Groningen

I Shoot Weddings - Spontane ongedwongen trouwfotografie door Joséphine Kurvers
I Shoot Weddings - Spontane ongedwongen trouwfotografie door Joséphine Kurvers

Leuke ongedwongen fotosessie van Josephine maakte de mooie dag nog leuker.

" Zeer aan te bevelen. Leuke ongedwongen fotosessie van Josephine maakte de mooie dag nog leuker. Zijn hele mooie foto's geworden! "

Gerda (36) & Dirk (40), ZwolleEnthousiast na het lezen van deze reviews? Laat je ook betoveren!