Laten we kennismaken

Ik maak graag kennis met jullie tijdens een persoonlijk gesprek. Hiervoor zijn jullie van harte welkom in mijn fotostudio in Haren ten zuiden van Groningen. Mocht dat, om wat voor reden dan ook, echt niet lukken, dan kunnen we via telefoon of Skype kennismaken. Zo kunnen we kijken of we echt een match zijn. Ik vind het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij en dat we een klik hebben. Een verlovingsshoot behoort ook tot mogelijkheden. Zo kunnen jullie op een rustige manier aan mij en mijn camera wennen. De foto's van een verlovingsshoot zijn een mooie invulling voor de persoonlijke uitnodiging voor jullie gasten.

Het proces

In de aanloop naar jullie bruiloft toe houden we goed contact. Ik stuur jullie een checklist toe, zodat jullie precies weten wat er nodig is voor mij als fotograaf. Binnen een week na jullie bruiloft ontvangen jullie een sneak preview 10 tot 15 foto's. Daarna ga ik aan de slag met het bewerken van jullie foto's. Dit doe ik met veel zorg en aandacht in mijn eigen unieke stijl. Ik gooi er niet klakkeloos een filter overheen. Elke foto krijgt van mij de aandacht die ze verdient voor het perfecte eindresultaat.
Het is voor mij niet alleen belangrijk om uiteindelijk prachtige foto's aan jullie op te leveren, ook het proces naar jullie grote dag toe is voor mij en uiteraard ook voor jullie heel belangrijk. Jullie kunnen daarom altijd bij me terecht met al jullie vragen, twijfels en dilemma's. Alles is bespreekbaar. Ik sta jullie graag bij met tips en advies.

Het trouwalbum

Ongeacht het aantal uren dat jullie mij boeken, ontvangen jullie altijd een mooi handgebonden trouwalbum opgenomen en jullie ontvangen ook alle foto's digitaal, op hoge resolutie, zonder logo of beveiliging. Jullie mogen zelf de foto's uitkiezen voor in het album. Met veel plezier en aandacht ontwerp ik jullie unieke liefdesverhaal in de vorm van een album, met oog voor storytelling, rust en ritme op de juiste plekken in jullie sprookje.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Ik ben heel benieuwd naar jullie. Stuur me daarom zoveel mogelijk informatie over jullie bruiloft, denk aan iets over julliezelf, de trouwdatum, trouwlocatie, stijl van de bruiloft, een indicatie van hoeveel uren jullie mij zouden willen boeken, en alles wat nog meer van belang kan zijn, zodat ik jullie zo goed mogelijk van dienst kan zijn en jullie een offerte op maat kan sturen.

top