Betoverend Beeldplan


Ontvang een beeldplan op maat en mis geen enkele herinnering aan jullie bruiloft. Gegarandeerd.


Betovering vastgelegd

We bespreken jullie wensen en verwachtingen. Er is ruimte voor al jullie vragen en ik denk graag met jullie mee, zodat jullie na jullie bruiloft gegarandeerd zijn van elke herinnering aan jullie grote dag op beeld.

Persoonlijk plan op maat

Na afloop ontvangen jullie een uitgebreid beeldplan op maat, waarmee jullie volledig ontzorgd zijn op het gebied van het vastleggen aan alle herinneringen aan jullie bruiloft, met een vrijblijvende offerte.

Geheel vrijblijvend

Voelen jullie geen klik met mij? Geen probleem!

Neem het plan gerust mee naar een andere fotograaf of videograaf. Deze zal jullie eeuwig dankbaar zijn.Direct duidelijkheid

Jullie krijgen een digitaal welkomspakket en in een videocall van 45 minuten ontdekken jullie of we een klik hebben, worden al jullie wensen en verwachtingen in kaart gebracht, krijgen jullie antwoord op al jullie vragen en deel ik mijn tips.

Naderhand ontvangen jullie een concreet en uitgebreid beeldplan waarmee jullie volledig ontzorgd zijn rondom het vastleggen van alle herinneringen aan jullie bruiloft. Omdat elke bruiloft uniek is en elk bruidspaar andere wensen heeft, ontvangen jullie bij het plan ook een offerte volledig afgestemd op jullie bruiloft. Zo weten jullie meteen waar jullie aan toe zijn.

De investering is slechts 27 euro en de volledige opbrengst wordt gedoneerd aan Make A Wish Nederland.

Ja, ik wil het Betoverende Beeldplan

Nee, ik neem liever rechtstreeks contact op

De inhoud van jullie Betoverende Beeldplan

 • Een compleet overzicht van jullie wensen en verwachtingen
 • Alle punten om te regelen voor het allerbeste eindresultaat
 • Een overzicht van alle belangrijke details en momenten voor jullie bruiloft
 • Een checklist die helpt bij het plannen van de rest van jullie bruiloft
 • De planning (tijd en logistiek) van alle belangrijke fotomomenten
 • Een back-up plan
 • Alle punten om achteraf te kunnen genieten van de herinneringen
 • Geheel vrijblijvend
 • Een offerte op maat, zonder onverwachte kosten achteraf

Ja, ik wil het Betoverende Beeldplan

Jullie betovering vastgelegd

Ik geloof niet dat ik als beeldmaker op jullie bruiloft kan verschijnen zonder jullie goed genoeg te kennen en jullie verwachtingen tot in de puntjes te weten. Het gaat namelijk om de herinneringen aan de dag waarop jullie de liefde vieren. Hier willen jullie de rest van jullie leven op terug kunnen kijken met een lach en een traan van ontroering. Hoe waardevol is het voor jullie om de emoties, de sfeer en betovering van jullie grote dag steeds opnieuw kunnen beleven?

Als enige bruidsfotograaf en filmmaker in Nederland maak ik daarom voor jullie een uitgebreid en persoonlijk beeldplan op maat. Zodat jullie straks verzekerd zijn van de beelden die jullie voor ogen hebben aan jullie grote dag. Een goede voorbereiding is immers het halve werk!

Voorkom teleurstelling achteraf en plan nu een gesprek in. Met het Betoverende Beeldplan kunnen jullie ontspannen genieten van jullie bruiloft en zijn jullie gegarandeerd van de kostbare herinneringen hieraan op beeld.Wij waren heel blij Joséphine als onze fotografe te hebben. Ze is precies wat je wil voor een fotograaf op de mooiste en spannendste dag van je leven: door haar professionaliteit neemt ze compleet de zorg over de foto’s weg en kan je zelf genieten van de dag. Ze heeft alle grote en kleine momenten van onze bruiloft vast weten te leggen, terwijl ze zelf haast onzichtbaar is.

Bertine (28) & Juriën (28), WageningenLaat je betoveren

Een gedetailleerd beeldplan en antwoord op al jullie vragen. Zodat jullie de juiste keuzes kunnen maken op het gebied van alle herinneringen aan jullie grote dag.

 • Plan zelf een afspraak in mijn agenda wanneer het jullie past (met opties in weekenden en avonden)
 • Uitgebreid digitaal welkomspakket om jullie op weg te helpen
 • Online videogesprek van 45 minuten - je hoeft er de deur dus niet voor uit
 • Gedetailleerd beeldplan volledig afgestemd op jullie bruiloft
 • Offerte op maat
 • Geheel vrijblijvend
 • Investering 27 euro*

* Opbrengst gaat volledig naar Make A Wish Nederland.

Ja, ik wil het Betoverende Beeldplan

Wanneer blijkt dat ik niet meer beschikbaar ben op jullie trouwdatum, laat ik jullie dat vooraf weten.
Jullie krijgen de betaling dan teruggestort.