Het meest complete plan voor bruidsparen ooit


Krijg een draaiboek voor een stressvrije bruiloft en perfecte trouwfoto's

Met inspirerende tips van een expert in bruidsfotografieKrijg een voorsprong in het plannen van jullie bruiloft

Een online videogesprek, met ruimte voor al jullie vragen. Jullie wensen en verwachtingen in kaart gebracht. Ontvang een concreet plan afgestemd op jullie bruiloft. Inclusief een draaiboek en pakketprijzen op maat. Verzekerd van de beste beelden en een zorgeloze bruiloft. Geheel vrijblijvend.Direct duidelijkheid

Jullie krijgen een digitaal welkomspakket dat jullie op weg helpt. In een videocall van 45 minuten worden al jullie wensen en verwachtingen in kaart gebracht, krijgen jullie antwoord op al jullie vragen en deel ik mijn tips. Bovendien ontdekken jullie of we een klik hebben.

Binnen 24 uur ontvangen jullie een concreet en uitgebreid beeldplan, inclusief compleet draaiboek, waarmee jullie volledig ontzorgd zijn en waarbij geen enkel fotomoment verloren gaat. Omdat elke bruiloft uniek is en elk bruidspaar andere wensen heeft, ontvangen jullie bij het plan ook een offerte, afgestemd op jullie bruiloft. Zo weten jullie meteen waar jullie aan toe zijn.

De investering is slechts 27 euro en de volledige opbrengst wordt gedoneerd aan Make A Wish Nederland.

Ja, ik wil het Betoverend Beeldplan

Nee, ik neem liever rechtstreeks contact op

Jullie krijgen

 • Een stressvrije bruiloft
 • Een overzicht van jullie wensen en verwachtingen
 • Helderheid bij de keuze voor een fotograaf en/of videograaf
 • Een draaiboek inclusief alle belangrijke fotomomenten
 • Een opzet voor de groepsfoto's
 • Een back-up plan
 • Een checklist voor het plannen van jullie bruiloft
 • Alle punten van aandacht voor het allerbeste resultaat
 • Zekerheid om later te kunnen genieten van de herinneringen
 • Pakketten op maat, zonder onverwachte kosten achteraf
 • Een voucher t.w.v. 75 euro geldig voor alle fotografiepakketten


Wij waren heel blij Joséphine als onze fotografe te hebben. Ze is precies wat je wil voor een fotograaf op de mooiste en spannendste dag van je leven: door haar professionaliteit neemt ze compleet de zorg over de foto’s weg en kan je zelf genieten van de dag. Ze heeft alle grote en kleine momenten van onze bruiloft vast weten te leggen, terwijl ze zelf haast onzichtbaar is.

Bertine (28) & Juriën (30), Wageningen

Complete ontzorging

Waar let je op bij het kiezen van een fotograaf? Hoeveel tijd trek je uit voor de fotoshoot? Welke belangrijke momenten zijn er die zeker vastgelegd moeten worden en voor hoeveel uur boek je een fotograaf/videograaf? Hoe kun je het beste groepsfoto's maken, terwijl we rekening moeten houden met onderlinge afstand?

Het is een greep uit de vragen die ik altijd krijg wanneer ik het gesprek aanga met bruidsparen en het zijn vast dingen waar ook jullie tegenaan lopen.

De fotografie (en eventueel videografie) vormt in principe de leidraad voor de dagplanning. Ik heb de unieke ervaring dat ik ontzettend veel bruiloften meemaak. Vanuit die expertise deel ik graag mijn tips en advies voor jullie grote dag. Laat je inspireren door mijn kennis en voorbeelden van andere bruidsparen. Met mijn Betoverend Beeldplan zijn jullie volledig ontzorgd en verzekerd van perfecte trouwfoto's. Zo kunnen jullie ontspannen genieten van de mooiste dag van jullie leven.

Als enige bruidsfotograaf in Nederland maak ik een uitgebreid en persoonlijk beeldplan op maat. Zodat jullie straks verzekerd zijn van de beelden die jullie voor ogen hebben. Een goede voorbereiding is immers het halve werk!

Voorkom teleurstelling over jullie trouwfoto's en boek het Betoverende Beeldplan. Met dit plan zijn jullie gegarandeerd van een stressvrije bruiloft en alle kostbare herinneringen aan jullie bruiloft.Ja, ik wil het Betoverend Beeldplan

She is a wonderful person and photographer who helped us not only with fantastic photos from our wedding day but also with the preparation and arranging things.

Mitra (36) & Pedram (40), GroningenLaat je betoveren

Een gedetailleerd draaiboek en antwoord op al jullie vragen. Zodat jullie de juiste keuzes kunnen maken en zorgeloos jullie dag van de liefde kunnen vieren. Achteraf genieten jullie van alle herinneringen aan jullie bruiloft. Gegarandeerd!

 • Plan zelf een afspraak in mijn agenda in wanneer het jullie past (met opties in weekenden en avonden)
 • Uitgebreid digitaal welkomspakket om jullie op weg te helpen
 • Online videogesprek van 45 minuten - je hoeft er de deur dus niet voor uit
 • Compleet draaiboek volledig afgestemd op jullie bruiloft
 • Offerte op maat
 • Geheel vrijblijvend
 • Investering 27 euro*

* Opbrengst gaat volledig naar Make A Wish Nederland.

Ja, ik wil het Betoverend Beeldplan

Meest gestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen over het beeldplan.
Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Wat zijn jouw tarieven?
Elke bruiloft is uniek en elk bruidspaar heeft andere verwachtingen. Daarom maak voor jullie een offerte op maat, waarin al jullie wensen zijn opgenomen. Deze ontvangen jullie bij het Betoverend Beeldplan. Om een indicatie te geven: pakketprijzen beginnen vanaf 1595 euro, inclusief 6 uur fotografie en een fine-art minialbum. In verband met het Corona-virus is het momenteel mogelijk om mij korter te boeken dan 6 uur tegen een gereduceerd tarief op alle dagen in de maanden oktober t/m april (laagseizoen) en op zondag t/m woensdag in het hoogseizoen.
Wanneer jullie het Betoverend Beeldplan afnemen, check ik jullie trouwdatum in mijn agenda. Mocht ik al bezet zijn voor jullie trouwdatum, stuur ik jullie een e-mail. Jullie kunnen dan kiezen om het geld terug te ontvangen of om alsnog het videogesprek te doen om het beeldplan te ontvangen. Het plan kunnen jullie vervolgens meenemen naar een andere fotograaf. Deze zal jullie eeuwig dankbaar zijn.
Voor de videogesprekken maak ik gebruik van Zoom. Jullie plannen op een moment dat het jullie schikt een afspraak in in mijn agenda, met opties in weekenden en avonden. Vervolgens ontvangen jullie een e-mail met een link naar de Zoom-meeting. Jullie kunnen de app downloaden op jullie telefoon of computer. Jullie krijgen toegang tot een video met uitleg hoe Zoom werkt.